Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Élet a szabadban – a legforróbb nyárban is kellemesen

Mindenki, aki üldögélt már valaha a szabadban egy izzasztóan forró nyári napon, tudja, hogy milyen kellemetlen tud lenni a hőség. A vendéglők, sörözők számára a nyár jelenti a legnagyobb bevételt, de egy komolyabb hőhullám elűzheti a vendégeket a kerthelyiségekből, a teraszokról. Ha az Ön számára is ismerős a helyzet, most megoldhatja a gondját a kültéri hűtő rendszerünkkel, mellyel kellemessé és hűssé varázsolhatja a kültéri vendéglátás színtereit.

A vízpárás hűtőrendszerek tudományos hátterét a párolgás hűtő hatása adja. A testünk természetes módon, az izzadság elpárologtatásával hűti magát. A párologtatáson alapuló hűtőrendszerek ezt a természetes jelenséget utánozzák, és így hatékonyan tudják lehűteni maguk körül a környezetet, még a legforróbb kánikulában is. Az eljárás során nagynyomáson, speciálisan kiképzett fúvókákon keresztül juttatnak egészen apró, 10 mikronnál is kisebb vízcseppecskéket a levegőbe, melyek vízködöt képeznek. A vízcseppecskék olyan aprók, hogy a levegőbe jutva azonnal elpárolognak – a párolgás hőt von el a környezetből, ami ennek hatására akár 10 fokkal is lehűl. A párolgás olyan gyorsan megy végbe, hogy nincs cseppképződés, a hűtőberendezés alatt nem csapódik ki nedvesség.

Étkezés a szabadban, kerti parti, egy bensőséges este a teraszon, pihenés otthon a kertben – a hűtésre igényt tartó helyszínek mérete és formája változatos. A hűtőrendszer azonban rugalmasan követi az igényeket, a sokféle összeállítási lehetőség és vezérlési mód minden esetben gondoskodik a kellemes környezetről, amikor tombol a kánikula. Alkalmazásával a hőség miatt mindeddig használhatatlan helyszíneket, teraszokat, kerti kiülőket a felüdülés színhelyévé változtathatjuk. A hűtés további előnyökkel is jár: távol tartja a bogarakat és a szúnyogokat, és megköti a szálló port is pihenésünk színtere körül.