1–12 termék, összesen 28 db

Ipari porszívók vásárlásakor fontos felmérni a pontos igényeket. Nem mindegy, hogy száraz, nedves vagy kombinált nedves száraz környezetben fogjuk használni a porszívót. Megfelelően választott készülékek verhetetlenek a kosszal szemben! Egyszerű használatukkal, masszív kialakításukkal és innovatív szűrőtechnológiájukkal tökéletes megoldást biztosítanak az ipar minden területén.

Száraz ipari porszívók

Háztartási készülékekhez hasonló módon működnek az ipari kivitelű száraz készülékek. Porzsákba vagy tartályba gyűjtik az összegyűjtött szennyeződést, melynek mérete akár a 30l méretet is elérheti. Ugyan úgy kézi irányítással történik a tisztítás csak nagyobb hatásfokkal, ez köszönhető a minimum 1400w teljesítménynek is. Száraz porszívók akkus kivitelben is léteznek, így speciális üzemi területeken biztosítanak általános tisztítási lehetőséget. Ipari száraz készülékek nagy választékát találja webáruházunkban.

Nedves ipari porszívók

Nedves porszívó alkalmas nedves felületek és környezet tisztítására. Száraz porszívó porzsákos kialakítása helyett itt csak tartályos megoldás létezik. Elektromos rendszerük fokozott szigeteléssel van ellátva a biztonságos használat érdekében.

Száraz nedves ipari porszívók

Ipari száraz nedves gép alkalmas nagyteljesítményű tisztításra mind a száraz környezetben és nedves felületen is. Egyedi tartozékok mellett száraz nedves porszívó minden igényt ki tud elégíteni. A legalább 1200w teljesítményüknek köszönhetően remek választást jelentenek autó mosóba, ahol a kárpit és nedves felületek tisztítására egyaránt alkalmazható.

Ezekkel a porszívókkal vizet és más folyadékokat is felszívhatunk, de a száraz porszívók által végzett munkára is alkalmasak. Folyadék porszívózásakor a porzsákot ki kell venni a porszívóból. A nedves porszívóval vizet is lehet felszívni, de a gép folyadékot nem tud kiüríteni magából. Ezt általában egy leeresztő csapon keresztül tudjuk elvégezni. A porszívó műanyag (vagy fém) tartályának alján található. Nedves üzemmódban főként beton vagy téglavágáskor használunk porszívót, ilyenkor a vízzel hűtött gyémánt vágótárcsa nedvessége és a keletkező por és törmelék egyaránt felszívásra kerül. Nagyon nagy segítség például amikor egy kész lakásban kell egy vezeték helyét kialakítani, szinte pormentesen elvégezhető.

Az ipari porszívók a folyamatos, állandó használatra lettek fejlesztve. Éppen ezért fejlesztették ki az automata filtertisztítást, mert amennyiben manuálisan kellene ezt a felhasználónak elvégeznie, akkor az jelentős időveszteséggel járna, másrészt a por egy része újból a légtérbe kerülne, vagyis az egész folyamat hatékonyságát rontaná. Ezért a gyártók kisebb-nagyobb sikerrel megoldották, hogy a szűrő automatikusan rázza le magáról a port, egyfajta öntisztító folyamatként. Az ipari célokra gyártott készülékek szinte 100%-ban összeszívják a keletkező fűrészport és forgácsot ezért építkezéseken is igen közkedveltek. Bizonyos típusok egy mosószeres tartályából ki tudnak spriccelni mosószeres folyadékot a padlóra vagy szőnyegre és azt szinte azonnal vissza is szívja, miközben a kispriccelt mosószeres folyadék feloldja a padlón vagy szőnyegben levő vízzel oldható szennyeződéseket.

 

Egyes száraz ipari porszívók HEPA szűrővel is el vannak látva. Ez a High-Efficiency Particulate Arrestance kifejezés rövidítése, ami arra utal, hogy a 0,3 részecskék 99,97%-át megszűri a porszívó. Ilyen tisztítási szintre a legtöbb esetben nincs szükség, csak az úgymond steril környezetben. Gyártók HEPA szűrő rendszerrel ellátott készülékeket száraz használatra porzsákos és porzsák nélküli verzióban is készítenek.

Kínálatunkban csak professzionális ipari porszívó található melynek minősége és hatékonysága eléri a Bosch, Makita, Hikoki, Scheppach gyártó által készített száraz és nedves porszívók szinvonalát, akciók keretében sokkal kedvezőbb árszint mellett. Készülékek raktáron nagy választékban érhetőek el, rugalmas szállítás mellett garancia és szerviz hátteret is biztosítunk.