MÁRKAFÜGGETLEN SZAKSZERVIZ

Cégünk kezdettől fogva nagy hangsúlyt helyez arra, hogy az általunk értékesített gépek garancia időn belüli és garancia időn túli javítása is zökkenőmentesen történjen. Ennek érdekében szervizünk az ország egyik legnagyobb alkatrész készletével rendelkezik.

Szervizelt gépek: magasnyomású mosóberendezések, porszívók, súroló automaták, seprőgépek, stb.

További segítség:

  • Azonnali cseregépet biztosítunk térítésmentesen a folyamatos munkavégzés érdekében! (egyes termékcsoportoknál)
  • Általunk nem forgalmazott, más márkájú takarítógépek javítását is vállaljuk!
  • Amennyiben a meghibásodott gép javítása nem gazdaságos, új gép vásárlására kedvező ajánlatot adunk, melyben használt gépét is beszámítjuk!

JAVÍTÁSI FELTÉTELEK

Garanciális időn belül történt meghibásodás esetén:

  • kérjük a gyári tartozékok beszállítását is. Ennek hiányába a javítást a szerviz megtagadhatja.
  • a hibabejelentéskor minden esetben kérjük, adják meg a tapasztalt hibajelenséget.
  • ha a meghibásodás garanciális körbe tartozik, a felhasználót nem terheli költség.
  • ha a meghibásodás nem tartozik garanciális körbe, akkor a javítás költsége a vevőt terheli, amely a következőkből áll össze: anyag költség, munkadíj és szállítási költség. A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép beüzemelését követően az előzetesen tapasztalt problémákon kívül a szervizes egyéb rendellenességet tapasztal.
  • ha a gépen nem tapasztalunk rendellenes működést, a megbízónak a szállítási költséget és a bevizsgálási költséget meg kell téríteni.
  • elektromos alkatrészekre a gyártók nem adnak garanciát.

Nem garancia köteles gépek javítása

A javítási költség az előzetes ajánlat alapján módosulhat, ha a gép javítása során illetve a beüzemelését követően az előzetesen feltárt illetve tapasztalt problémákon kívül a szerviz egyéb rendellenességet tapasztal. Az anyag költségen kívül munkadíjat és szállítási költséget számolunk fel. A javítási ajánlatra – e-mail válaszként – az ügyfél 5 munkanapon belül köteles válaszolni. Amennyiben ez nem történik meg, nemlegesnek tekintjük a megbízást.

Bevizsgálási költség

Javítás, illetve árajánlat kérése céljából a szervizbe beszállított berendezések után bevizsgálási költséget számolunk fel. Amennyiben a javítást az ügyfél megrendeli, úgy bevizsgálási költséget nem számolunk fel.

Készre jelentés után a készüléket 2 héten belül az ügyfélnek el kell szállítania. Ezt követően napi 1500 Ft + áfa raktározási díjat számítunk fel. Cseregép esetén a készre jelentést követően a harmadik naptól hidegvizes gép esetén 8000 Ft +áfa / nap, melegvizes gép esetén 40.000 Ft +áfa /nap bérleti díjat számolunk fel. Bevizsgálási / javítási ajánlat költség 15 000 Ft + Áfa! A javítás megrendelése esetén ez nem kerül felszámításra.

Amennyiben a hibás, illetve a megjavított berendezés nem kerül elszállításra hat hónapon belül, úgy a  FIX NET Kft jogosult a berendezést megsemmisíteni vagy értékesíteni. A megsemmisítéssel járó költségek a megbízót terhelik.