Blog

PORSZÍVÓ – SANIFILTER SZŰRŐ

sanifilter

SANIFILTER szűrő

A SANIFILTER szűrő egy új, porszívókban alkalmazott szűrő. A porzsákok, szűrők felületén a kórokozók ideális táptalajban dúskálhatnak, szaporodhatnak. A gyártó erre „fibrofiltre” szálkezeléssel ellátott szűrőanyagot ajánl, elsősorban egészségügyi területre. A speciális szűrő a felületén pusztítja el a gombákat, vírusokat, baktériumokat és egyéb mikroparazitákat. A FibroFiltre kezelés elpusztítja a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat és gombákat.

A Sanifilter kezelés hatékony és azonnali hatású, mivel a technológiát átlagosan 20-50 nanométeres ezüstkristályok építik fel. Minél kisebb az ezüstkristály, annál jobb az ionos hatékonysága. Vagyis a kibocsátását követően az ezüstion megköti a mikroorganizmus DNS vagy RNS-eket, semlegesítve a kórokozókat és meggátolva a terjedésüket. A termék hatékonyságát az a tényező is javítja, hogy a nanokristályok a hagyományos ezüstkristályoknál nagyobb felületetek befedésére képesek. A pusztító hatás nagyon gyors és széles spektrumú. A Sanifilter kezelés egyébként a szűrő teljes élettartama alatt hatékony marad.

A termék kiváló antimikrobiális hatékonysága révén nemzetközi hírnévnek örvend.

  • Érintkezéssel hat
  • Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és mikroparazitákat
  • Könnyedén alkalmazható
  • Minden gyártási folyamatra adaptálható
  • Nem tartalmaz illékony szerves vegyületet (VOC-t)
  • Színtelen és szagtalan

A mikrobák állandó érintkezésben állnak velünk. A szaporodásukat meg kell akadályozni a jó és egészséges környezet fenntartása érdekében. Független és tanúsított laboratóriumok igazolták a FibroFiltre kezelés hatékonyságát a különféle kórokozófajokon.